2108105280 6972075274 Πεντέλης 63, Μαρούσι, 15126 kostopoulos.expertdoor@gmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
EXPERT DOOR | Εμπόριο και Εγκατάσταση Κουφωμάτων Μαρούσι Αττική

 

Η EXPERT DOOR είναι μια κορυφαία εταιρεία που εδρεύει στα Μελίσσια και ειδικεύεται στην παροχή υψηλής ποιότητας κουφωμάτων και πορτών. Με πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρίας στον τομέα, έχουμε αναπτύξει δυνατές συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές στον κλάδο.

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες όπως η γνωστή γερμανική Kommerling και οι ελληνικές Alumil και Elvial για κουφώματα αλουμινίου, καθώς και με τις ισπανικές De Lome και τις ιταλικές Dierre για πόρτες ασφαλείας. Τα προϊόντα που προσφέρουμε προέρχονται από κορυφαίους κατασκευαστές, όπως οι γερμανικές εταιρείες GU και ROTO για μηχανισμούς κουφωμάτων.

Η δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα στα προϊόντα μας, σε συνδυασμό με την επαγγελματική εγκατάσταση από τα ειδικευμένα συνεργεία μας, εξασφαλίζοντας τον απόλυτο ικανοποιητικό αποτέλεσμα για κάθε πελάτη.

 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
 
     
 

Με αφοσίωση στην ποιότητα και την αρτιότητα, η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των κουφωμάτων και των πορτών. Καθώς διακρίνουμε τη σημασία της ασφάλειας, της αισθητικής και της λειτουργικότητας, προσφέρουμε προϊόντα που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα και την προηγμένη τεχνολογία.

Με κάθε μας εγκατάσταση, διασφαλίζουμε πλήρη ικανοποίηση και αξιοπιστία. Καλύπτουμε ολόκληρη την περιοχή της Αττικής, παρέχοντας υπηρεσίες που είναι εξίσου προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη και τις απαιτήσεις του κάθε χώρου.

Η αφοσίωσή μας στην υψηλή ποιότητα και η δέσμευσή μας για αρτιότητα σε κάθε λεπτομέρεια αποτελούν τον πυρήνα της εμπειρίας μας. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε προϊόντα και να παρέχουμε υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες και διαμορφώνουν μία νέα διάσταση στην έννοια της ποιότητας και της εξυπηρέτησης στον χώρο των κουφωμάτων και των πορτών."

 
     
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Η ομάδα της επιχείρησης "EXPERT DOOR" είναι εδώ για να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη σας στον τομέα των κουφωμάτων και των θορακισμένων πορτών. 
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΑ
2108105281 - 6972075274
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ